Over ons

Rijnstreek Verwarming, uw installatiebedrijf in de regio Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest

Al meer dan 25 jaar staat ons installatiebedrijf met 15 professionals voor u klaar. Of u nu een woning bezit of een bedrijf runt, we bieden u de beste producten en materialen en goed geschoolde vakmensen. Alleen zo krijgt u de kwaliteit die u verwacht, tegen een scherp tarief.


Uw specialist voor verwarming

Sinds we in 1986 begonnen in Leiden, is Rijnstreek Verwarming BV uitgegroeid tot dé specialist in aanleg, service en onderhoud voor verwarming. Ons team met een tiental vakkundige monteurs is actief in de regio Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude, Warmond, Delft, Den Haag, Zoetermeer en andere plaatsen in Zuid- en Noord-Holland. We werken voor ruim 6.000 particulieren. Maar ook steeds meer voor woningcorporaties, VvE’s en vastgoedbeheerders.


Van cv-ketel tot bespaaradvies

Na onze verhuizing naar Leiderdorp in 1999 hebben we onze dienstverlening sterk verbreed. U bent bij ons installatiebedrijf ook aan het juiste adres voor loodgieterswerk, ventilatie, dakbedekking en een nieuwe badkamer. We adviseren u graag hoe u energie kunt besparen, bijvoorbeeld met zonnepanelen of een zonneboiler.Meer weten?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Rijnstreek Verwarming of bel: 071 - 522 70 00.