Verwarming & warm water

Het installatiebedrijf voor uw verwarming en warm water

Rijnstreek Verwarming – de naam zegt het al – is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in verwarming en warm water. We helpen u graag de juiste cv-ketel, geiser of combiketel te vinden. Bijvoorbeeld een energiezuinige hr-ketel, die voordeliger is dan een gewone cv-ketel.

Waarom zou u kiezen voor een echt installatiebedrijf als een cv-ketel kopen via internet goedkoper lijkt? In tegenstelling tot de online verkopers komen wij graag bij u langs om – gratis en vrijblijvend – de situatie ter plekke op te nemen. Zo voorkomen we teleurstellingen. Want niets is zo vervelend als de straal warm water of de energiebesparing toch tegenvalt! U krijgt van ons vooraf een passende offerte met alle kosten. Dus geen vervelende verrassingen achteraf – een klacht die we helaas te vaak horen over de internetverkopers. Als gespecialiseerd installatiebedrijf verzorgen we de aanleg van uw totale cv-installatie, inclusief hr-ketel of combiketel, tot en met fraaie designradiatoren. We doen het onderhoud aan uw cv-ketel en onze storingsdienst staat 24 uur per dag voor u klaar.


Meer weten?

Wilt u meer weten over verwarming en warm water? Neem gerust contact op met Rijnstreek Verwarming of bel: 071 - 522 70 00.