Mechanische ventilatie

Denk aan sigarettenrook in woonkamers en werkruimten. Denk aan luchtjes op het toilet en in de keuken. Sta eens stil bij condens op ramen en spiegels, en het gebrek aan zuurstof wanneer alle naden en kieren zijn dichtgestopt. U zult zien dat in al die gevallen ventilatie uitkomst biedt. De ventilatiesystemen van Itho Daalderop zijn bijzonder energiezuinig en tegelijkertijd bijzonder comfortabel.

Mechanische Ventilatie

Met een centrale ventilatie-eenheid kunt u eenvoudig en efficiënt ventileren in uw woning. Bovendien is de werking fluisterstil en kunt u zelf eenvoudig instellen hoeveel er geventileerd moet worden.

De CVE ECO RFT is een centrale ventilatie-eenheid die tot wel 83% minder energie verbruikt dan vergelijkbare producten, terwijl de aanschafprijs wel heel gewoon blijft. Bovendien is de CVE ECO RFT eenvoudig en overal in huis te bedienen met de draadloze regelaars. En ontwikkeld door Itho Daalderop: dé specialist op het gebied van comfortabele, energiezuinige ventilatiesystemen.

  
  • Verbruikt tot 83% minder energie dan vergelijkbare producten
  • Lagere installatiekosten bij toepassing van draadloze bediening
  • Bediening mogelijk vanuit de keuken en de badkamer met RF-regelaar    


Ventilatie met WTW

Door een ventilator met warmteterugwinning gaat er veel minder warmte verloren in huis. Van de lucht die afgevoerd wordt, wordt een groot deel van de warmte opnieuw gebruikt bij de toevoer van lucht. U bespaart daarmee ook op uw verwarmingskosten.

De HRU ECO-fan 3 zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Met behulp van een toe- en afvoerventilator voert de unit verse buitenlucht naar binnen en ‘vervuilde’ binnenlucht af naar buiten. Beide luchtstromen worden door een warmtewisselaar gevoerd. Hierin wordt zo’n 95% van de warmte van de afvoerlucht overgedragen aan de verse buitenlucht die naar binnen wordt geblazen. Hierdoor is de 'verse' lucht bijna hetzelfde als de kamertemperatuur.

       
  • Van de afgevoerde lucht wordt 95% van de warmte opnieuw gebruikt
  • Eenvoudig te onderhouden door uitneembare filters en servicemodule
  • Met het koppelstuk veilig te koppelen met de cv-ketel

Direct een advies en vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u meer advies op maat of een offerte? Vul ons contactformulier in, dan krijgt u z.s.m. een reactie.