Onderhoudsabonnementen

Keuze uit drie onderhoudsabonnementen

Met een onderhoudsabonnement van Rijnstreek Verwarming bent u verzekerd van een veilige werking van uw cv-ketel. We hebben 3 verschillende onderhoudsabonnementen waar u uit kunt kiezen. Hieronder vindt u meer informatie over de drie abonnementen.

Service abonnement

  • Eenmaal per jaar bezoekt onze onderhoudsmonteur u voor het uitvoerig schoonmaken en controleren van uw gasapparaat. Indien noodzakelijk wordt de installatie bijgevuld en ontlucht. Naar eventuele andere klachten in de installatie kan gekeken worden mits dit binnen de tijdmarge valt. Van eventuele mankementen in de installatie of het gasapparaat kan vrijblijvend prijsopgaaf gedaan worden. Wanneer binnen een periode van maximaal 14 dagen een klacht optreedt aan het onderhouden apparaat worden deze verholpen zonder berekening van voorrijkosten. U bent altijd wel de materiaalkosten verschuldigd. Bijvullen & ontluchten buiten de onderhoudsbeurt om vallen buiten het abonnement.

Service Plus abonnement

  • Eenmaal per jaar bezoekt onze onderhoudsmonteur u voor het uitvoerig schoonmaken en controleren van uw gasapparaat. Indien noodzakelijk wordt de installatie bijgevuld en ontlucht. Naar eventuele andere klachten in de installatie kan gekeken worden mits dit binnen de tijdmarge valt. Van eventuele mankementen in de installatie of het gasapparaat kan vrijblijvend prijsopgaaf gedaan worden.
  • Materiaalkosten bent u altijd verschuldigd. Bijvullen en ontluchten buiten de onderhoudsbeurt valt buiten dit abonnement. Een service abonnement gaat altijd in nadat het onderhoud heeft plaatsgevonden.
  • Bij een serviceabonnement krijgt u bij een storing voorrang in drukke tijden. In dit service abonnement zijn op jaarbasis maximaal 3 bezoeken van de service monteur inbegrepen, zonder betaling van voorrij- en arbeidsloonkosten bij storing aan uw apparaat. Dit laatste geldt NIET voor vervangen van de warmtewisselaar, (tap) boiler, mantel en bemanteling en alle onderdelen die buiten het apparaat vallen en reparaties buiten het te onderhouden apparaat. Hierbij moet u denken aan het expansievat, kamer- of klokthermostaat, leidingen en koppelingen buiten de ketel, radiatoren, rookgas afvoeren, afvoerleidingen etc. Het ontbreken van gas, water en elektra valt eveneens buiten dit abonnement.

Service All-in abonnement

  • Eenmaal per jaar bezoekt onze onderhoudsmonteur u voor het uitvoerig schoonmaken en controleren van uw gasapparaat. Indien noodzakelijk wordt de installatie bijgevuld en ontlucht. Naar eventuele andere klachten in de installatie kan gekeken worden mits dit binnen de tijdmarge valt. Van eventuele mankementen in de installatie kan vrijblijvend prijsopgaaf gedaan worden. Storingen en klachten aan het onderhouden apparaat worden gerepareerd, zonder berekening van arbeidsloon, voorrijkosten en klein materiaal. Het ontbreken van gas, water en elektra valt buiten dit abonnement.
  • Bijvullen en ontluchten buiten de onderhoudsbeurt om valt buiten dit abonnement. Een all-in service abonnement gaat pas in nadat het onderhoud heeft plaatsgevonden.
  • Levering en montage van onderdelen in het apparaat zijn bij dit abonnement inbegrepen met uitzondering van : warmtewisselaar, (tap) boiler, mantel en bemanteling en alle onderdelen die buiten het apparaat vallen. Hierbij moet u denken aan het expansievat, kamer- of klokthermostaat, leidingen en koppelingen buiten de ketel, radiatoren, rookgas afvoeren, afvoerleidingen etc. Wel inbegrepen onderdelen zijn (onder andere) : thermokoppel, ontstekingspen, waakvlambrander ionisatiepen, mano-/thermometer, driewegklep, circulatiepomp, gasblok, ontluchters, leidingwerk en koppelingen in het apparaat.

Meer weten?

Heeft u vragen over Service & Onderhoud, neem dan contact met ons op.