Over ons

Familiebedrijf Rijnstreek Verwarming

In 1986 richtte Robert Jongbloed met een compagnon Rijnstreek Verwarming op. Inmiddels is in 2013 de tweede generatie Jongbloed in het bedrijf werkzaam en zijn medeaandeelhouder van het bedrijf. De jonge generatie heeft de dienstverlening van het bedrijf uitgebreid naar een totaalpakket, waaronder duurzame installaties. Rijnstreek is hierdoor een allround installatiebedrijf geworden. Kwaliteit en service staan nog steeds bovenaan in de bedrijfsvoering. Via een modern digitaal systeem wordt de planning met de monteurs gedeeld, waardoor we efficiënt werken. Het team bestaat uit 10 medewerkers en we zijn een begrip in de regio. Wij werken voor particulieren en leggen installaties aan in kleinschalige woningbouwprojecten.

Rijstreek Verwarming
Rijstreek Verwarming

Werkgebied

Ons werkgebied is ongeveer 25 kilometer rond onze vestigingsplaats Leiderdorp. Binnen deze straal vindt u de plaatsen Leiden en omgeving, Leiderdorp, Alphen aan de Rijn, Delft, Den Haag, Zoetermeer.

Adviesgesprek

Voordat we een installatie aanleggen, komen we bij u langs om uw wensen te inventariseren. Vervolgens adviseren we u over de mogelijkheden en denken met u mee om zo tot het beste resultaat te komen. Zodra u zich kunt vinden in de aanbieding, gaan we aan de slag om het project te realiseren.

Vragen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u een adviesgesprek.