Cv-ketel

Cv-ketel vervangen

Wanneer uw cv-ketel aan vervanging toe is, dan kunnen wij deze voor u vervangen. Een nieuwe cv-ketel is zuiniger, werkt efficiënter en de kans op een storing is uiterst klein. Er zijn verschillende typen cv-ketels op de markt en wij kunnen u goed adviseren. Is uw woning redelijk goed geïsoleerd, dan is mogelijk een hybride warmtepomp iets voor u.

Cv-ketel huren

Een cv-ketel is in aanschaf kostbaar en als alternatief kunt u bij ons ook een cv-ketel huren. De installatiekosten kunnen worden meegenomen in het aantrekkelijke maandelijkse termijnbedrag. Bij een eventuele storing verhelpen wij dit snel, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Thermostaat op afstand bedienen

Met huisautomatisering, dat we voor u in de verwarmingsinstallatie kunnen integreren, kunt u de thermostaat met uw smartphone bedienen. Als u op weg naar huis bent en in een aangenaam warm huis wilt binnenkomen, dan kunt u op afstand de thermostaat hoger zetten. Ook kunnen we elke ruimte voorzien van een thermostaat via zoneregeling. Zo kunt u elke ruimte de gewenste temperatuur geven.

Vragen?

Heeft u vragen over cv-ketels of wilt u een offerte op maat ontvangen, neem dan contact met ons op.